100-літній ювілей сьогодні відзначає Ковальчук Ганна Петрівна.

14.01.2022
NoneNoneNoneNoneNoneNone
100-літній ювілей сьогодні відзначає Ковальчук Ганна Петрівна 14 січня 1922 року народження. Завітали до ювілярки сілький голова ВарковицькоТГ - Юрій Парфенюк та сільська голова Мирогощанськоі ТГ - Надія Чух.
Вітаючи ювілярку, побажали їй міцного здоров’я, наснаги, благополуччя, сімейного затишку, щасливих років життя та з нагоди свята вручили подарунки.
Під час зустрічі Ганна Петрівна та її родина охоче ділилася своїми спогадами нелегких життєвих сторінок, адже їй та рідним довелося пройти чимало випробувань та буремних подій, непростих і вирішальних моментів минулих років та сьогодення.
Народилася ювілярка на Львівщині в м. Перемишлі, звідки і привіз її чоловік по першому шлюбі до села Княгинин. В шлюбі народилася перша донька, але під час війни 1941-1945 рр. чоловік загинув. Залишившись з дитиною на руках, вона далі проживала в чоловіковій родині, доглядаючи худобу та працювавши ланковою в колгоспі. Після 6 років самотності, Ганна Петрівна вийшла другий раз заміж та переїхала жити до села Острів. У подружжя народилося ще троє дітей. Другий чоловік після перебування у концтаборі, тяжко хворів. Овдовіла пані Ганна у 33-х річному віці в 1955 році. Всі подальші роки вона сама виховувала чотирьох дітей і тяжко працювала у колгоспі ланковою, щоб поставити їх на ноги. Завдяки тяжкій праці зараз вона має велику родину. А саме 4 дітей, 10 онуків, 22 правнуки та 3 пра-правнуки, які приєднуються до привітань та зичуть їй міцного здоров’я, щастя й радості.
100 років — чималий ювілей. І хочеться побажати Вам тільки одне — міцного здоров’я у ваші роки. Ви вже багато чого побачили на своєму віці: і щастя, і радість, і любов, і дружбу, і успіх. Тому в цей день зичимо Вам родинного затишку та душевного спокою.
Миру, добра і добробуту, уваги і поваги від родичів.
З Днем Народження Вас!
З ювілеєм!
Поділитися: