19.10.2021 р. у приміщенні сесійної зали Варковицької сільської ради було проведено робочу зустріч з питань …

19.10.2021
NoneNoneNone

19.10.2021 р. у приміщенні сесійної зали Варковицької сільської ради було проведено робочу зустріч з питань реалізації державної політики у сфері попередження та протидії домашньому насильству.

Своїм професійним досвідом і знаннями поділилися юристка Тетяна Мельник та координаторка антикризових програмТетяна Білковськапредставники ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка».

Під час зустрічі говорили про те, що таке домашнє насильство, які бувають його види, які є засоби протидії домашньому насильству; розглянули права постраждалої особи від домашнього насильства, а також перелік послуг, які може отримати постраждала особа. Особливу увагу приділили питанням взаємодії органів влади, органів місцевого самоврядування та громадськості у сфері попередження та протидії домашньому насильству.

До участі в обговоренні даних питань були залучені працівники охорони здоров’я, освіти, соціального захисту населення, старости старостинських округів, дільничний офіцер поліції та Служба в справах дітей Варковицької сільської ради, які є суб’єктами попередження та протидії домашньому насильству на території нашої громади.

Відповідно до розпорядження голови Варковицької сільської ради від 24.09.2021 р. № 125, відповідальним у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статті по Варковицькій сільській раді призначено начальника Служби у справах дітей Варковицької сільської ради – Прадоша Михайла Володимировича.

Поділитися: