23 листопада 2023 року у Варковицькій громаді відбулася важлива подія – відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП)

23.11.2023

23 листопада 2023 року у Варковицькій громаді відбулася важлива подія – відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Це велике досягнення, і ми пишаємося тим, що наша громада отримала можливість відкрити власний центр адмінпослуг, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам.

🇺🇦🇺🇦🇺🇦На відкритті були присутні: керівник програми ПРООН в Україні - Мустафа Саіт-Аметов, координатор обласного ресурсного центру громад проєкту ЄС/ПРООН - Ольга Кашевська, заступник голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку- Іванна Смачило, заступник директора департаменту-начальник управління цифрової трансформації - Галина Данюк, голова Дубенської РДА - Всеволод Пекарський.

🇺🇦🇺🇦Відкриття розпочалося з вітального слова сільського голови Юрія Парфенюка, який подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу.

Побажання продуктивної роботи звучали від присутніх.

🇺🇦🇺🇦Облаштування Центру стало можливим завдяки підтримці Програми розвитку ООН в Україні в рамках Проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії.

Відтепер 164 послуги є доступними для громадян, їх перелік буде постійно розширюватися.

🇺🇦🇺🇦Значних здобутків і нових перемог на благо нашої громади!

‼️‼️Разом до перемоги!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Поділитися: