Дія.Підпис в Електронному кабінеті. Підтримка бізнесу в питаннях фіскалізації розрахункових операцій

14.12.2023

Понад 2 мільярди гривень ПДВ отримала держскарбниця від бізнесу Рівненщини

Упродовж одинадцяти місяців цього року суб’єкти господарювання Рівненської області перерахували до державного бюджету 2 млрд 71 млн грн податку на додану вартість. Зокрема, у листопаді поточного року бізнес Рівненщини сплатив понад 222 млн грн ПДВ, тоді як у листопаді 2022 року надходження цього податку складали 193 млн гривень.

Головне управління ДПС у Рівненській області висловлює вдячність платникам, які упродовж непростого для усієї країни періоду вчасно та у повному обсязі сплачують податки та збори.

Разом – переможемо!

Дія.Підпис в Електронному кабінеті

В ГУ ДПС у Рівненській області звертають увагу платників податків, що користувачі Електронного кабінету можуть не тільки авторизуватися, а й підписати електронні документи за допомогою Дія.Підпис.

Дія.Підпис – кваліфікований цифровий підпис, який дозволяє авторизуватися, отримати доступ до послуг податкової онлайн та підписати електронні документи.

Отримати послугу Дія.Підпис можна безоплатно через застосунок Дія.

Також для підпису доступні «хмарні» КЕП SmartID, Cloud Key, Deposit sign.

Нагадуємо, що згідно із Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» застосування удосконаленого електронного підпису та/або удосконаленої електронної печатки є достатнім.

Підтримка бізнесу в питаннях фіскалізації розрахункових операцій

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує суб’єктам господарювання, що Державна податкова служба України в умовах військового часу продовжує роботу із вдосконалення функціоналу безоплатного ПРРО, створюючи бізнесу зручні умови для виконання вимог щодо фіскалізації розрахункових операцій.

ПРРО від ДПС – це програмне рішення, застосовне для операційних систем Windows, Android, iOS, та Web-версія, яке інтегрується з фіскальним сервером ДПС.

Версія для завантаження безоплатного ПРРО від ДПС тут.

Інформаційні матеріали щодо ПРРО тут.

Інформаційна підтримка за телефоном: 0800501007.

Звертаємо увагу, що суб’єкт господарювання для проведення розрахункових операцій обирає за власним бажанням ПРРО від ДПС чи будь-яке інше (комерційне) рішення.

Більше про ПРРО – за посиланням http://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/ .

Поділитися: