Нарада з директорами закладів культури та бібліотек

23.02.2021
NoneNoneNone
23 лютого 2021 року відбулася робоча нарада з директорами будинків культури, клубів, завідувачів бібліотек Варковицької сільської ради під головуванням сільського голови Юрія Парфенюка.
На порядок денний було винесено ряд актуальних питань щодо розвитку культури територіальної громади. Звісно, викликів та завдань багато. Голова громади зазначив, що на основі вивчення культурних запитів та інтересів різних категорій населення, та з метою організації дозвілля дітей на базі Варковицького будинку культури заплановано створення багатофункціонального закладу "Центр культури і дозвілля".
Юрій Парфенюк зазначив, що наша мета - не закриття клубних та бібліотечних закладів, а формування нового культурно-мистецького середовища та створення умов для масового, сімейного та індивідуального розвитку творчих здібностей, спілкування, відпочинку, розваг, відновлення духовних і фізичних сил.
Ніна Климчук, начальник відділу освіти та соціально-культурної сфери, наголосила, що потрібно бути готовим до нового формату роботи, максимально використовувати свої теоретичні та практичні навички, вміти застосовувати їх у процесі формування нової культурної політики.
За підсумками наради директорам клубних закладів та завідувачам бібліотек були надані відповідні доручення.
Поділитися: