Проект "Молодіжний міст Бардіїв-Варковичі" завершився.

02.10.2021
NoneNoneNoneNone
Проект "Молодіжний міст Бардіїв-Варковичі" завершився. Презентували у Варковицька сільська територіальна громада виставку з резутьтатами та вручили учасникам сертифікати. Обговорили свої враження від проведеної роботи, сподівання та результати.
Радісно й водночас сумно. Радісно, тому що досягнули мети - маємо у Варковицькій ТГ активну Молодіжну раду, яка не дає голові Юрій Парфенюк забувати про себе, й постійно нагадує про свої потреби)
Сумно, тому що швидко пройшов час й позаду всі цікаві зустрічі, турботи про онлайн-конференції, лекції, сайт, виставку...
Проект наповнив моє життя новими людьми - хорошими знайомими й друзями. Jakub Boruv та Peter Buben дякую, що зацікавилися темою та пройшли зі своєю групою весь п'ятимісячний шлях нашої співпраці. Vita Kostiuk дякую за натхнення передане дітям, лекторам-консультантам - Nataliia Ivchyk, Олена Ворон, Степан Синяк та Людмила Леонова за знання та вміння їх подати. Особлива вдячність перекладачу Natawa Kasynec - це було на найвищому рівні)))
За підтримку та залізні нерви найбільша подяка Martin Reuther. Ти дійсно крутий)))
Але без кого цього проекту не було б? Звичайно без тих, хто перший повірив та підтримав. House of Europe дякую за можливість реалізувати наш проект та бажаю нових цікавих ідей. Ви надзвичайні!!!
Але ми ж не втікаємо, з групи не видаляємося. Ділимося своїми історіями та фото, які пов'язані з оптацією та оптантами. Слідкуємо за анонсами презентації виставки у Здолбунові, Рівному, й надіюся доїдемо й до Бардієва Mladý Bardejov - Mestský mládežnícky parlament.
Ми вже маємо сайт https://1947.youth.mkua.org.ua, на якому спільними зусиллями акумулюємо всю інформацію про Оптацію 1947 р.
Так що, кожний фініш це лише старт
Поділитися: