Проект «Відродимо культурний спадок» переміг у конкурсі «Золотий фліпчарт»

03.11.2021
NoneNoneNone

29 жовтня у Центрі Науки Тернополя відбулася офіційна церемонія нагородження фіналістів та переможців Конкурс "Золотий фліпчарт", який проводила команда громадської організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад

Мета конкурсу – відзначити найкращих у сфері громадської діяльності в шести областях заходу України – Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Львівській, Чернівецькій та Івано-Франківські області.

Переможці конкурсу «Золотий фліпчарт» визначалися у 6-ти номінаціях – Проєкт року, Ідея року, Активіст року, Активістка року, Молодіжна рада року та громадська організація року.

Голосування відбувалося двома шляхами – онлайн-голосування на сайті проєкту та оцінювання експертною комісією конкурсу.

Варковицька громада, представивши свій проект «Відродимо культурний спадок», теж пиийняла участь та отримала перемогу у номінації «Ідея року».

Переможці за результатами онлайн-голосування:

1 місце – Гославський співець Поділля.
2 місце – Громадський простір: кав’ярня у Ратуші
3 місце – Велике молодіжне стажування у громаді PROFI

Переможці за результатами експертного оцінювання:

1 місце – Відродимо культурний спадок
2 місце – Молокомати
3 місце – Облаштування відкритого простору «Рідне місто»

Ми як, переможці, хоча і дистанційно, отримали свою нагороду від організаторів та партнерів конкурсу, зокрема, особливу відзнаку, магнітну дошку та квиток на фестиваль «Файне місто».
Через карантинні обмеження на жаль не вдалося відвідати захід офлайн.
Дуже вдячні організаторам за таку можливість привернути увагу до таких необхідних та важливих проектів. А ще, отримавши перемогу, сподіваємось, що проект буде реалізований найближчим часом.

Запис церемонії нагородження можна переглянути на сторінці громадської організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад

Поділитися: