«Соціальні менеджери» для ветеранів АТО

13.09.2021
NoneNoneNoneNone
«Соціальні менеджери» для ветеранів АТО: на Дубенщині обговорили реалізацію унікального пілотного проєкту
Під час робочої зустрічі із Оленою Яковлєвою, директоркою комунального закладу «Ветеранський Простір» Рівненської обласної ради, що сьогодні відбулась у Дубенській РДА, було обговорено впровадження в районі соціального проєкту із питань ветеранів.
Учасниками заходу стали «соціальні менеджери» 19-ти територіальних громад району та куратори проєкту із управління соціального захисту Дубенської райдержадміністрації.
Привітав учасників зустрічі голова Дубенської райдержадміністрації Всеволод Пекарський , наголосивши на важливості налагодження відкритого діалогу та довіри між владою з одного боку та військовими, ветеранами та їх родинами з іншого.
Учасники зустрічі дізнались про права та обов’язки «соціального менеджера», обговорили виклики та проблемні питання, з якими зустрічаються в роботі, під час практичної частини навчання – моделювали та пропрацьовували різні ситуативні завдання, що можуть виникнути в роботі та механізми їх врегулювання.
Додаткова зазначимо, що Рівненщина є пілотною в Україні областю, де реалізується проект по запровадженню «соціальних менеджерів» у територіальних громадах. Проєкт покликаний окреслити наявні проблем і питань, з якими живуть сьогодні наші захисники та допомогти у їх вирішенні. Нинішні навчання на Дубенщині стало першим в області.
Поділитися: