Весняний призов громадян на строкову військову службу.

07.04.2021
NoneNoneNone
В Дубенському районі почався весняний призов громадян на строкову військову службу.
7 квітня в Дубенському об´єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулись урочисті проводи юнаків до лав Збройних сил України. Молоді хлопці, майбутні захисники України відправились до навчальних центрів строкової служби.
Ця подія - завжди хвилююча і водночас урочиста: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів.
Підтримати юнаків прийшли батьки, члени родин, друзі та представники влади. Помолився за юнаків та благословив їх протоієрей Дубунського Свято-Миколаївського чоловічого монастиря Тарас Гордійчук.
Представником Варковицької сільської територіальної громади, який поповнив ряди призовників став житель села Копани Заєць Микола Іванович 2001 року народження.
Ви йдете служити в армію, а значить — підтверджуєте свою мужність, зрілість, готовність стати сильнішими і дорослішими, віддаючи борг батьківщині. Хай час служби пролетить для вас швидко, а після повернення вас будуть зустрічати друзі, сім’я та родичі з повагою і захопленням.
Щиро вдячні батькам за виховання синів, як справжніх чоловіків та патріотів України.
Поділитися: