Зупинимо булінг разом!

22.12.2021
NoneNoneNoneNoneNoneNone
Зупинимо булінг разом!
Булінг - це проблема, про яку потрібно говорити і знати її в лице. З цією метою в Сатиївському ліцеї та КЗ "Жорнівська гімназія" Михайлом Прадошем, начальником Служби у справах дітей Варковицької сільської ради, разом з дільничим офіцером поліції сектору дільничних офіцерів поліції відділу превенції Дубенського районного відділу поліції, лейтенантом поліції Солонько Іванною Сергіївною були проведені навчально-виховні бесіди з старшокласниками на тему "Булінг в шкільному колективі".
Дільничий офіцер поліції роз'яснила зміст статті 173-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка визначає, що таке булінг (цькування) учасника освітнього процесу.
Також з дітьми говорили про те, які бувають види та прояви булінгу в реальному житті, хто виступає кривдником, а хто жертвою. На прикладі підготовлених відео діти визначали чи є в їх шкільному колективі булери, хто найчастіше стає жертвою цькувань і як повині поводити себе свідки таких дій. Основна увага цієї зустрічі була зосереджена на тому, що в дітей повина бути свідома позиція нетерпимості до проявів булінгу. Шкільне середовище - це не місце для протиправної поведінки.
Дякуємо за орзанізацію проведення зустрічей з дітьми Омелянюк Людмилі Анатоліївні, директору Сатиїського ліцею Варковицької сільської ради та Вовчику Сергію Вікторовичу, директору КЗ "Жорнівська гімназія" Варковицької сільської ради.
Поділитися: