Зустріч працівників Привільненського ЦПРПП з керівниками відділу освіти та соціально-культурної сфери, шкіл та садочків Варкоаицької …

19.02.2021
NoneNone
По-діловому та водночас щиро, відверто відбулась 19.02.2021 чергова зустріч із керівними кадрами закладів освіти. Цього разу діалог про розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах дошкільної, загальної середньої освіти працівники Привільненського ЦПРПП вели з керівниками відділу освіти та соціально-культурної сфери, шкіл та садочків Варковицької сільської ради.
Колеги активно обговорювали питання, як ефективно вивчити та оцінити якість освітньої діяльності свого закладу, у який спосіб отримати повну інформацію про реальний стан справ у школі чи садочку, побачити переваги й «слабкі місця» в організації освітнього процесу, визначити шляхи підвищення якості освітньої діяльності.
І працівники Привільненського ЦПРПП, і команда управлінців-лідерів Варковицької ТГ на чолі з сільським головою Юрієм ПАРФЕНЮКОМ утвердились у думці, що постійне вдосконалення освітнього й управлінського процесів сприятиме досягненню головної мети діяльності кожного закладу освіти – всебічному розвитку людини як особистості та найвищої цінності суспільства. А досягнення мети можливе за умови забезпечення якості освіти.
Поділитися: